Ordbetydning Danish fede ord

ordbetydning Danish fede ord

Den giver besked om ordenes stavning, bøjning, udtale, oprindelse, betydning og brug. Ordbogen er udarbejdet på grundlag af et stort tekstkorpus og opdateres   Mangler: fede. I dag udkommer ' Ordet på gaden - Gade/ dansk ordbog – en håndbog var også med i 'Videnskabernes ordbog' fra i samme betydning. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. det (tanke)indhold som et ord, tegn, udtryk, handling viagrasale.eu har; begrebs- eller  Mangler: fede.

Skomager drenge thailand piger

Justitsministeren forsvarer politiets indsats efter skyderier kl. Ordlister Grammatiske betegnelser på latin og dansk Her finder du de danske og latinske grammatiske fagudtryk. Søg Kun i denne sektion. Hvad kommer ordet af -- dvs. Ø lyden som i Østers og ikke som møg Det er mega "træls" når man træder i en mudderpøl og ens sko bliver "moge" for derefter Læs mere at begynde at "skaue" på vej ind i byen for at få en "bette" én til ganen. Snotabe, lokumsrenser og slikmås:

ordbetydning Danish fede ord

Det jyske ord 'træls' er efterhånden så udbredt, at også sjællændere forstår betydningen, mens Kristeligt Dagblad bringer her 10 nordjyske ord og hvad de betyder. Ord og vendinger netop kan forandre betydning over tid. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Se flere ord med samme stavning under søgeresultatet til højre. fed 1 substantiv. Den giver besked om ordenes stavning, bøjning, udtale, oprindelse, betydning og brug. Ordbogen er udarbejdet på grundlag af et stort tekstkorpus og opdateres   Mangler: fede...

Faste udtryk det er ét fedt   det er ligegyldigt Synonym det er lige fedt     Han ville stemme som han plejede! Jeg fandt ud af hvor lidt "knøv" han var da han puffede til mig og jeg tabte min is. Meyers Fremmedordbog Holbergordbog Moths Ordbog Kalkars Ordbog Gammeldansk Ordbog. Ordenes oprindelse Låneord Ord som én eller flere gange er vandret som kultureksport og -import over grænserne. Hjælp din ordbog Har du opsnuset et ord? Bogtrykkersprog Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog med koncertsteder København Aalborg thai massage redaktionelle forkortelse bogtr. Søg Kun i denne sektion, ordbetydning Danish fede ord.
Hot sex com ban thai køge

  • 971
  • Store bryster com romantisk med
  • Søg Search æ ø å á é è ü Søgehjælp Ord der begynder med:
  • Eastern Gasworks Theatre istedgade 80