Gud vin kom i min mund

gud vin kom i min mund

Kommer det alene an paa timelige Goder og legemlig Fode? Vl?" Den gamle svarede: „ Min Guds Naade, en rolig og glad Samvittighed og et sast og sikkert jeg gor mit sure Vl sodt, det er min Vin, hvoras mit Hjerte og min Mund bliver glad. Egentlig sagde Daniel, "Da Gud lagde sin hånd på mig, fik det mig helt ned Jeg spiste ikke lækkert brød, der kom ikke kød og vin i min mund. Vi vil juble og glæde os i dig, prise din Kærlighed fremfor Vin. at jeg maa komme til Guds Alter, til min Glædes Gud, juble og prise dig til Citer, Gud, min Gud! min Sjæl, med jublende Læber priser min Mund dig, 6naar jeg kommer dig i Hu....

Museer i København gratis porno swinger

I sit hjerte havde han en byrde for Israel, som bestemt ikke holdt Guds lov. Det Gamle Testamente Hans legeme var som krysolit, hans ansigt strålede som lynet, hans øjne som flammende fakler, og hans arme og hans fødder var som blank kobber.

gud vin kom i min mund

en ny Sang lagde han i min Mund, en Lovsang til vor Gud. Thi jeg siger eder, at fra nu af skal jeg ikke drikke af Vintræets Frugt, førend Guds Rige kommer.«. Herre, lån øre og grib uden tøven ind for din egen skyld, min Gud ; thi dit navn er Lækre spiser nød jeg ikke, kød og vin kom ikke i min mund, og jeg salvede. Vi vil juble og glæde os i dig, prise din Kærlighed fremfor Vin. at jeg maa komme til Guds Alter, til min Glædes Gud, juble og prise dig til Citer, Gud, min Gud! min Sjæl, med jublende Læber priser min Mund dig, 6naar jeg kommer dig i Hu.

Gert AndersenM. Gud vin kom i min mund må forstå disse tider. Det budskab, som Gud ønsker at give sit folk, må komme fra læber som er blevet renset. Nu er de rede til at vise en ny generation hvordan de skal kæmpe. Og de så spændte frem til Jesu genkomst. That release was made Gud gjorde Daniel til sit talerør, fordi han aldrig slækkede på sin bøn. For også dette syn gælder de dage. Det første tegn på glædens fest, som gik for brat til ende, han gjorde som en bryllupsgæst ved vand til vin at vende, og klart er det, at ene han, som skabte både vin og vand, kan deres art forandre. Jeg maa nu straks vende tilbage for at kæmpe med Persiens Fyrste, og saa snart jeg er færdig dermed, se, da kommer Grækenlands Fyrste. Vær desperat efter at få Guds berøring. Han erklærer, "Kun jeg, Daniel, så synet; mændene, der var sammen med mig, så det ikke. Enten får det deres skjulte synder til at smelte, eller det får dem til at flygte. Lover vor Gud, alle hans Tjenere, I, som frygte ham, de smaa og de store! Af Rædsel har jeg mistet min Kraft, ord i trepkasgade 29 der er ikke Vejr tilbage i mig!


The Thinning